370C42EF-B163-4B51-BEBD-13BABF4E50AE.JPG

Over mij

Na het behalen van mijn havo-diploma, doe ik nu de versnelde opleiding Interieur Adviseur aan het Hout- en MeubileringCollege in Amsterdam.

Dia7.JPG

Studentenkamer

Dit was een van mijn eerste projecten waarbij ik als opdracht kreeg een studentenkamer in te richten voor een medestudent. Deze studentenkamer was erg smal.

Dia18.JPG

Buitenhuis

Bij dit project kreeg ik van de docent als opdracht om een badkamer en keuken te ontwerpen voor een gezin. 

Dia10.JPG

Woonark

Bij dit project kregen wij een houtskeletbouw die moest gaan dienen als woonark. Deze moest je volledig zelf in gaan delen,

Dia3.JPG

Blinckers

Dit was vroeger een succesvol restaurant, genaamd Blinckers dat aan het strand van Castricum aan Zee is gelegen. Tegenwoordig is het een antikraakpand, waar mensen zijn ingetrokken.

D978C7D9-7828-4B1B-8AEA-A60DE1671092.JPG

De Pelikaan

De missie van De Pelikaan is om de scheepsvaart in Amsterdam en in de wereld te verduurzamen. Daarom wilde de klant ruimtes creëren in het schip waar innovatieve, maritieme start- ups 

 

De Bisschop- Eetkamer.jpg

De Bisschop

De stolpboerderij ‘De Bisschop’ stamt uit het jaar 1880 en is een rijksmonument in Uitgeest. Dit huis gaat als B&B dienen in Botanic Chic stijl.

1905_ 14.jpg

Stageplekken

Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages mogen lopen naar keuze. Hier een aantal impressies van de bedrijven en wat ik daar heb mogen doen.

IMG_3162.JPG

Eigen werk

Buiten mijn schoolopdrachten om is tekenen, knutselen en schilderen een echte hobby van mij. Hier een reeks werken die ik heb gemaakt voor o.a. uitbreiding van mijn portfolio!

IMG_3163.JPG

Social Media

Volg mij op Instagram, Facebook en Pinterest!

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now